Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μύκονο οι τελευταίες διακοπές της YouTuber που σκοτώθηκε με το πατίνι [Εικόνες]

Στη Μύκονο οι τελευταίες διακοπές της YouTuber που σκοτώθηκε με το πατίνι [Εικόνες]

Θρήνο στον κόσμο του διαδικτύου έχει προκαλέσει ο θάνατος Instagramer και YouTuber, Έμιλι Χάρτριτζ, η οποία έχασε τη ζωή της στο πρώτο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Μεγάλη Βρετανία

Θρήνο στον κόσμο του διαδικτύου έχει προκαλέσει ο θάνατος Instagramer και YouTuber, Έμιλι Χάρτριτζ, η οποία έχασε τη ζωή της στο πρώτο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι στη Μεγάλη Βρετανία.

Η 35χρονη, η οποία σκοτώθηκε μετά τη σύγκρουση με ένα φορτηγό, είχε περισσότερους από 340 χιλιάδες χρήστες στο κανάλι της στο Youtube και η δημοτικότητά της ανέβαινε με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Θεωρούνταν, μάλιστα, ως μια από τις πλέον ανερχόμενες influencers της χώρας.

«Τα νέα είναι δραματικά, είναι απαίσιο που πρέπει να το πούμε μέσω του Instagram αλλά γνωρίζοντας πόσοι περιμένετε να δείτε σήμερα την Έμιλι, σας ενημερώνουμε από εδώ. Η Έμιλι είχε ένα τραγικό δυστύχημα χθες και άφησε την τελευταία της πνοή. Την αγαπάμε και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Άγγιξε τόσες πολές ζωές και είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτήν. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο» ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς της στο Instagram.

Η όμορφη youtuber είχε πρόσφατα επισκεφθεί τη Μύκονο, όπου φωτογραφήθηκε για το προφίλ της στο Instagram, θαυμάζοντας την ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου.

Η 35χρονη youtuber, που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα σε μια βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι, έγινε γνωστή περίπου 7 χρόνια πριν με τη σειρά βίντεο «Ten Reasons Why …» τα οποία σχολίαζαν με χιουμοριστικό τρόπο την καθημερινότητα. Κατόπιν, άρχισε να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές και έπαιρνε συνεντεύξεις από διάσημους ηθοποιούς και celebrities.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024