Η μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί σήμερα ο Χαμζά Γιουνές από το ιατρικό τιμ του Άρη, θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος που απέκτησε ο Τυνήσιος φορ στο φιλικό με την Αϊντχόφεν.
Ο Γιουνές, ήταν πολύ άτυχος καθώς τραυματίστηκε δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με μπανταρισμένο το αριστερό πόδι στην περιοχή του δικεφάλου και έλεγε ότι δεν αισθάνεται πως υπέστη μεγάλη ζημιά.
Αν επιβεβαιωθεί ότι δεν έχει υποστεί θλάση, τότε θα μπορούσε να έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ.
Διαφορετικά, εναλλακτική επιλογή για την επίθεση πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε θα είναι ο Νικολά Ντιγκινί.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.