ΠΑΟΚ : Προτεραιότητα για Φερέιρα το μοντάρισμα στο Χορστ
Αφού γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσουν μια πιο συμπαγή ομάδα και αυτό θα γίνει από τις 18 του μηνός όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πάει στο Χορστ
Στο Άπελντοορν, είχαμε την πρώτη γνωριμία του Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του, στο Χορστ όμως θα γίνει το τελικό μοντάρισμα, ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Champions League.
Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρεθεί εκ νέου από την ερχόμενη Πέμπτη (18/7) στην Ολλανδία για να βάλει τις βάσεις γι’ αυτό που θα δούμε όλη την χρονιά. Οι Θεσσαλονικείς θα παραμείνει μέχρι τις 28 του μηνάς, οπότε και θα επιστρέφει ξανά στη βάση τους για να φορτσάρει ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σεζόν. Ο Αμπέλ Φερέιρα ελπίζει να έχει μαζί του στην Ολλανδία και τον αμυντικό χαφ, που του λείπει, προκειμένου να δουλέψει απρόσκοπτα ενόψει των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Γι’ αυτό άλλωστε το λόγω ταξίδεψε και αυτός στην Πορτογαλία προκειμένου να βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ζοάο Παλίνια.
Στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 του μηνός θα αγωνιστεί κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ. Μια ημέρα πριν επιστρέφει στην Ελλάδα, θα δώσει δύο φιλικά, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα, με Φορτούνα Σιτάρντ, την πρώην ομάδα του Λάζαρου Λάμπρου και την Αλ Τααβόν αντίστοιχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά