Παγκόσμιο Υγρού Στίβου : Στην 7η θέση η Πλατανιώτη
Την 7η θέση στον τελικό του σόλο (τεχνικό πρόγραμμα) πήρε η Ευαγγελία Πλατανιώτη
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό του σόλο (τεχνικό πρόγραμμα) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Νότια Κορέα.
Η Ελληνίδα πήρε 86.2921 βαθμούς και τερμάτισε στην 7η θέση, την ίδια που είχε κατακτήσει στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Στην κορυφή η Ρωσία, με τη σπουδαία Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο (95.0023) η οποία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις δεν έχει ήττα!
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η 28χρονη Ισπανίδα, Όνα Καρμπονέλ έφτασε τα 21 μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και βαθμολογήθηκε με 92.500 βαθμούς, ενώ τρίτη κατετάγη η Ιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 92.3084 βαθμούς.
- Νίκη 6άδας το Περιστέρι Betsson στο Μαρούσι (84-61) – Επιβλητικός ο Προμηθέας στη Μύκονο (99-89)
- Ποιος άλλος; Γκολ ο Ελ Κααμπί και 0-1 ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο (vid)
- Ίντερ-Αταλάντα 1-1: Δεύτερη σερί απώλεια για τους πρωτοπόρους «νερατζούρι»
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442