Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρ. Βιτάλη στο One Channel: Γεννήθηκα για να παρατηρώ και να γράφω

Ρ. Βιτάλη στο One Channel: Γεννήθηκα για να παρατηρώ και να γράφω

Καλεσμένη στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/7), η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ρέα Βιτάλη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Καλεσμένη στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/7), η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ρέα Βιτάλη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αφορμή για το «κάλεσμα» στο τραπέζι της εκπομπής, έγινε η μυθιστορηματική βιογραφία του Βασίλη Ζούλια, με την υπογραφή της κ. Βιτάλη «Το παλτό μου μαμά», στην οποία παρουσιάζεται η μάχη του διάσημου έλληνα μόδιστρου με τα ναρκωτικά.

«Το βιβλίο αφορά κυρίως τη μάχη του Βασίλη με τον εθισμό και τα ναρκωτικά» δήλωσε σχετικά η κ. Βιτάλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους κρυμμένους και ύπουλους εθισμούς πού όλοι μας μπορεί να αντιμετωπίζουμε , ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιούμε. Στο πλατό του Citizen One, η Ρέα Βιτάλη, μίλησε για το χρονικό της γνωριμίας της με τον Βασίλη Ζούλια, αναφέροντας και κομβικά σημεία αυτής, όπως η απόπειρα αυτοκτονίας που είχε διαπράξει ο γνωστός σχεδιαστής, η οποία και αποτέλεσε και την έμπνευση πίσω από τον τίτλο του βιβλίου της. Η κ. Βιτάλη μίλησε επίσης για το προηγούμενο βιβλίο της -επίσης μια μυθιστορηματική βιογραφία αυτή τη φορά για τον πολυβραβευμένο έλληνα εικαστικό Κώστα Τσόκλη, με τίτλο «Δεν πέθανα εγκαίρως».

Συζητώντας με τον Κ. Γιαννακίδη, η κ. Βιτάλη μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια και τη ζωή της, για τις επαγγελματικές της σχέσεις και τη σχέση της με την πολιτική, για τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό ενός συγγραφέα αλλά και τη μάχη της με τον καρκίνο, όταν ξεκίνησε να γράφει και το τελευταίο της βιβλίο. «Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικό ον απέναντι στον καρκίνο. Για εμένα λειτούργησε περίεργα. Ένιωσα ότι από κάθε πόρο μου να βγαίνει μια ευγνωμοσύνη για κάτι» σημείωσε μιλώντας για την προσωπικής εμπειρία ενώ συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι απλά αλλάζει η δοσολογία της αλήθειας σου. Η αρρώστια δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν αποκτάς έναν καινούριο εαυτό. Τα δύσκολα βγαίνουν όταν τελειώνει η αρρώστια. Στα απόνερα πνίγεται ο άνθρωπος όχι στο κύμα».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024