Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H συγκλονιστική ιστορία πατέρα και γιου που σκοτώθηκαν στη Χαλκιδική

H συγκλονιστική ιστορία πατέρα και γιου που σκοτώθηκαν στη Χαλκιδική

Τι είπε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας.

Σοκαριστικές είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που πέθαναν κατά την διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και περιέγραψε τον τραγικό τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο άνδρας από την Ρωσία μαζί με τον 2χρονο γιο του, αλλά και η γυναίκα από την Ρουμανία με το 8χρονο παιδάκι της.

Έτσι βρήκε τραγικό θάνατο ο άνδρας από την Ρωσία και ο δίχρονος γιος του

Μιλώντας για τον Ρώσο που σκοτώθηκε μαζί με τον 2χρονο γιο του, ο δήμαρχος περιέγραψε πως βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα της φονικής καταιγίδας.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρράς, η οικογένεια την ώρα της κακοκαιρίας πάει να προφυλαχθεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Η μητέρα με τα δύο παιδιά μπαίνει από τη ρεσεψιόν και δεν έπαθαν τίποτα. Ο πατέρας πάει έξω από την κεντρικό είσοδο του ξενοδοχείου και πέφτει το δέντρο πάνω του».

Πώς έχασε τη ζωή της η 54χρονη Ρουμάνα με τον 8χρονο γιο της

Ο κ. Καρράς περιέγραψε και πώς έχασε τη ζωή της και η 54χρονη Ρουμάνα μαζί με τον 8χρονο γιο της σε ταβέρνα της περιοχής:

«Η Ρουμάνα βρισκόταν κάτω από το κιόσκι, χώθηκε κάτω από το τραπέζι για να προστατευτεί, κράτησε και το παιδάκι. Αυτό της ξέφυγε από τα χέρια, βγήκε από το κιόσκι, το παρέσυρε ο αέρας και το χτύπησε σε τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα».

Σχολίαζοντας τη σφοδρότητα των φαινομένων σε συνδυασμό με την παρουσία αρκετών επισκεπτών στην περιοχή ο κ. Καρράς είπε ότι «μπροστά στα γεγονότα που συνέβησαν θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα. Όλες οι παραλίες ήταν γεμάτες κόσμο. Ο καιρός είχε αρχίσει να χαλάει μισή ώρα νωρίτερα και ο κόσμος εξακολουθούσε να είναι στις παραλίες».

Όλα έγιναν μέσα σε 15 λεπτά

«Όλα έγιναν σε 15 λεπτά. Η κατάσταση ήταν τρομακτική, κανείς δεν θα μπορούσε να αντιδράσει ψύχραιμα αν βρισκόταν στην παραλία με αποτέλεσμα ο ανεμοστρόβιλος να πετάει τους ανθρώπους και γι αυτό είχαμε πολλούς τραυματίες» περιέγραψε τις σκηνές που έζησε η Νέα Προποντίδα το βράδυ της Τετάρτης.

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα είχαμε τόσο ακραία φαινόμενα στην περιοχή μας» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τρία είναι τα βασικά προβλήματα πλέον

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ο κ. Καρράς ανέφερε πως τρία είναι πλέον τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος: «η ηλεκτροδότηση που αποκαθίσταται σταδιακά, η υδροδότηση που αποκαθίσταται με πιο αργούς ρυθμούς, και η καθαριότητα».

Τέλος ανέφερε πως  «οι μεγάλες τουριστικές μονάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Υπήρξαν κάποιες αναχωρήσεις επισκεπτών από την περιοχή αλλά πληροφορούμαι ότι όσοι ήταν να έρθουν το Σαββατοκύριακο δεν ακυρώνουν».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024