Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χ. Καφαντάρη στο One Channel: Η ΝΔ κέρδισε, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε

Χ. Καφαντάρη στο One Channel: Η ΝΔ κέρδισε, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε

«Πολλοί μπορεί να ήταν εκείνοι που περίμεναν συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, όμως φάνηκε πως το κόμμα είναι ο ισχυρός, προοδευτικό πολιτικός πόλος στην πολιτική σκηνή της χώρας», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεσμένη στην εκπομπή One Direct βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη. Συζητώντας με τους Γ. Παπαχρήστο και Τζ.Μοσχολιού, η κ. Καφαντάρη μίλησε για τον προεκλογικό της αγώνα τονίζοντας πως η προσωπική επαφή με τον κόσμο είναι αυτή που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στους πολιτικούς.

Προχωρώντας τώρα σε μία εκτίμηση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών, η κ. Καφαντάρη, σημείωσε ότι ναι μεν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε, εξασφαλίζοντας ένα τέτοιο ποσοστό το οποίο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο με μία σωστή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση. «Πολλοί μπορεί να ήταν εκείνοι που περίμεναν συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, όμως φάνηκε πως το κόμμα είναι ο ισχυρός, προοδευτικό πολιτικός πόλος στην πολιτική σκηνή της χώρας», υπογράμμισε η κ.Καφαντάρη.

Μιλώντας για το μοτίβο που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην άσκηση αντιπολίτευσης, η ίδια δήλωσε πως το κυβερνητικό έργο που έχει παράξει ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να το υπερασπίζεται, τονίζοντας ωστόσο πως ο τρόπος που θα επιλέξει να αντιπολιτευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Η κ. Καφαντάρη εξέφρασε τέλος και τους προβληματισμούς της, γύρω από μερικές από τις πρώτες κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως η μεταφορά της Γενική Γραμματείας Ισότητας Φύλων στο υπουργείο Εργασίας, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί σηματοδοτεί ενδεικτικές προθέσεις της κυβέρνησης ΝΔ.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024