Η Χρυσή Αυγή απειλεί «να επιστρέψει στους δρόμους»
Παρά την εκλογική ήττα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 7η Ιουλίου, ο «φίρερ» της οργάνωσης εμφανίζεται απειλητικός.
Παρά την εκλογική ήττα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 7η Ιουλίου, ο «φίρερ» της οργάνωσης εμφανίζεται απειλητικός.
«Δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”», ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από την κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου και τον Χρήστο Παππά.
«Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε. Ο αγώνας για τον εθνικισμό συνεχίζεται. Επιστρέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες και θα αγωνιστούμε σκληρά ενάντια στον μπολσεβικισμό και τον άγριο καπιταλισμό που έρχεται».
«Ζήτω η νίκη» ανέφερε ο Ν. Μιχαλολιάκος κλείνοντας το απειλητικό του μήνυμα, φράση που θυμίζει το σύνθημα του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας, «Sieg Heil».
https://youtu.be/qG7s3drFba4
- Τουρκία: Οπαδοί ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο μετά τη νίκη του σε αγώνα μποξ
- ΠΑΣΟΚ: Οι «πρωτιές» στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο – Ποιοι οδηγούν μέχρι στιγμής την κούρσα
- AI και πυρηνικός όλεθρος: Η αυτοματοποίηση της διοίκησης και ο κίνδυνος του αστραπιαίου πολέμου
- Λονδίνο: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζήτηση από τη Μέση Ανατολή
- LIVE: Μίλαν – Γιουβέντους
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442