Ολυμπιακός – Μπρούνο : «Καλή πρόβα το παιχνίδι με την Ντιναμό»
Το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (1-1) σχολίασε ο Μπρούνο που αναφέρθηκε και στις θέσεις του στον αγωνιστικό χώρο
Περιχαρής που βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μπρούνο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Ντιναμό Κιέβου.
Οι Πειραιώτες έμειναν στο 1-1 με τους Ουκρανούς στην Αυστρία, με τον Βραζιλιάνο να χαρακτηρίζει το παιχνίδι «καλή πρόβα» και να δηλώνει διαθέσιμος να προσφέρει αγωνιζόμενος και στο κέντρο.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην άσος του Ατρόμητου είναι εξτρέμ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον προορίζει για το κέντρο των Ερυθρόλευκων.
Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:
«Είμαι ικανοποιημένος που είμαι εδώ, η προετοιμασία είναι πολύ καλή. Ήταν δυνατό ματς με ένταση κόντρα στην Ντιναμό, νομίζω ήταν μια καλή πρόβα για τους επίσημους αγώνες. Μπορώ να βοηθήσω και στο κέντρο, είναι μια θέση που την ξέρω καλά, το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι καλά».
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Tennis Rankings: Πτώση στην κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
- Ανατροπές στη Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ομπράντοβιτς, η ομάδα που μπαίνει «σφήνα» και ο Σπανούλης
- Στο πλευρό του Ακύλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «My winner»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- NBA: Oι Καβαλίερς συνέτριψαν τους Πίστονς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής (125-94)
- Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-1: Δάκρυσε ο Λεβαντόφσκι, έλαμψε ο Ραφίνια
- Φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442