Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικό πρόσημο για Ατρόμητο, 1-1 με Ντιναμό Δρέσδης

Θετικό πρόσημο για Ατρόμητο, 1-1 με Ντιναμό Δρέσδης

Ο Ατρόμητος αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης και παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το φιλικό με την Αούστρια Λουστενάου

O Ατρόμητος ήταν σαφώς ανώτερος στο δεύτερο φιλικό του στην Αυστρία με την Ντινάμο Δρέσδης και ήρθε ισόπαλος με 1-1, σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν τη νίκη.

Οι Περιστεριώτες ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Αούστρια Λουστενάου και δείχνοντας ένα καλύτερο πρόσωπο κυρίως στην άμυνα, κρατώντας τους Γερμανούς μακριά από την εστία του Μέγιερι και δεχόμενη ένα τέρμα από στατική φάση.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 3’ ωστόσο ο Μανούσος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Γερμανών. Στο 22′, ο Ούμπιδες με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Βέλλιο η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα έξω. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και στο 37ο λεπτό ο Ρισβάνης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν ήταν το ίδιο επιθετικός όμως ήταν καλύτερος από τους Γερμανούς. Απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 54′ με σουτ του Βέλλιου. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός και η Ντιναμό ανέβηκε από την πλευρά της και ο Ατίκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 στο 75ο λεπτό.

Η ομάδα του Αναστασίου πίεσε στη συνέχεια για τη νίκη, όμως το υπέροχο πλασέ του Ουγκράι στο 83′ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 90′ οι Ενσικουλού και Κωτσόπουλος δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-1 αφήνει θετικές εντυπώσεις, αφού ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο ματς συνολικά.

Αναλυτικά η σύνθεση του Ατρόμητου: Μέγιερι (82′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (66′ Νάτσος), Κατράνης (66′ Αθανασίου), Γούτας (66′ Στρούγγης), Ρισβάνης (76′ Καχίλα), Μάντσον, Ούμπιδες (62′ Ενσικουλού), Χαρίσης (76’Γαρουφαλιάς), Κορτ (76′ Γιακουμάκης), Μανούσος (61′ Ουγκράι), Βέλλιος (82′ Κωτσόπουλος).

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024