Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμιο U19 : Ο απολογισμός του Καστρίτη για την Εθνική Εφήβων

Παγκόσμιο U19 : Ο απολογισμός του Καστρίτη για την Εθνική Εφήβων

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Εθνική Εφήβων στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καστρίτης

Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε στην 10η θέση την πορεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 της Κρήτης με ήττα απέναντι στην Αυστραλία.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιάννης Καστρίτης σε δηλώσεις του, στάθηκε στις αντιξοότητες που δυσκόλεψαν το έργο της ομάδας μας, μέσα από τις οποίες όμως προέκυψαν και θετικά πράγματα.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι τελειώνοντας αυτό το τουρνουά οι αθλητές είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένοι και δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Τελείωσε για εμάς ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαμε ως οικοδεσπότες. Από την πρώτη μέρα που συγκεντρώθηκε η ομάδα για προετοιμασία αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές δυσκολίες. Είχαμε παιδιά που είτε ήταν τραυματίες και δεν κατάφεραν να έρθουν από την αρχή ή και καθόλου, άλλοι τραυματίστηκαν στη διάρκεια της προετοιμασίας, είχαμε παιδιά που έπαιζαν playoffs και άργησαν να ενσωματωθούν, αλλά και παιδιά που έδιναν πανελλήνιες και είχαν διάβασμα εν μέσω προπονήσεων. Οι συνθήκες αυτές δυσκόλεψαν την καθημερινότητά μας, αλλά είμαστε περήφανοι γιατί βγαίνουμε μέσα από τα εμπόδια μια υπέροχη παρέα.

Βγάλαμε μια εικόνα που μπορεί να μην παρουσίασε καλό μπάσκετ σε όλα τα παιχνίδια, μπορεί να μην δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο σε κάθε ματς, αλλά όλοι προσπαθούσαμε και δουλεύαμε καθημερινά πολύ σκληρά, παρά τα λάθη που κάναμε. Το σημαντικό για μένα είναι ότι τελειώνοντας αυτό το τουρνουά τα παιδιά είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένα για την επόμενη μέρα, ξέρουν τι πήγε στραβά και τι πρέπει να διορθώσουν για να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, ήταν εξαιρετικοί συμπαίκτες και όλοι μας δώσαμε και την ψυχή μας για να ολοκληρώσουμε ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά. Ευχαριστούμε και το Ηράκλειο για τη φιλοξενία και την υποστήριξη στους αγώνες μας».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024