Λοβέρδος : Στόχος μου η ενότητα της παράταξης
To κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε μετά την ανακοίνωση των Exit Poll ότι ο ίδιος θα λειτουργήσει με στόχο την ενότητα της παράταξης.
Το Κίνημα Αλλαγής δείχνει, αν επιβεβαιωθεί το exit poll, να είναι ο μεγάλος χαμένος καθώς φαίνεται να έχει ποσοστά είτε ελάχιστα πάνω από αυτό των ευρωεκλογών (αν πιάσει το ανώτερο επίπεδο του 8%), είτε πέφτει πολύ, στο 6% ή λίγο πιο πάνω, κάτι που θα είναι πολύ έξω και από το στόχο για διψήφιο ποσοστό που είχε βάλει η Χαριλάου Τρικούπη.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Exit Poll, το κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι ο ίδιος θα λειτουργήσει με στόχο την ενότητα της παράταξης.
Σημείωσε δε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι πολιτικό και ψυχολογικό όριο.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι «θα τοποθετηθεί η πρόεδρος του κόμματος, που έχει πρόσφατη νομιμοποίηση, όταν θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα».
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442