Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυνηγάει την υπέρβαση με Σέρχιο Ροντρίγκεθ η Μάλαγα

Κυνηγάει την υπέρβαση με Σέρχιο Ροντρίγκεθ η Μάλαγα

Η Μάλαγα είναι διατεθειμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Μάλαγα προσπαθεί να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς φαίνεται να ετοιμάζει σούπερ προσφορά για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Οι Ισπανοί θέλουν με τη σειρά τους να κάνουν το δικό τους «μπαμ» με το ντελίριο μεγάλων μεταγραφών που επικρατεί στην Ευρώπη και να αποκτήσουν τον σπουδαίο Ισπανό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι Ανδαλουσιανοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα και 3 εκατ. ευρώ για να τον πείσουν να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για χάρη τους.

Ο 33χρονος άσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έως και το 2020 με την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο αν θέλει η ρώσικη ομάδα το ανανεώνει, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να του δώσει για τον τελευταίο χρόνο περίπου 3 εκατ. ευρώ. Αν αποφσσίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν τότε ο Ισπανός θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Πριν από τη ΤΣΣΚΑ, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αγωνίστηκε για μία εξαετία (2010-2016) στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακολούθως έπαιξε για μία σεζόν στο ΝΒΑ (2016-17), ενώ στη συνέχεια έγινε κάτοικος Μόσχας. Το 2014, μάλιστα, είχε αναδειχθεί ως ο μεγάλος MVP της EuroLeague.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024