Θετικότατο ήταν το πρόσημο των συμπερασμάτων του Πέδρο Μαρτίνς από το φιλικό 5-0 του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιαγκελόνια.

Έσπευσε πάντως να διαχωρίσει τα τελευταία 30 λεπτά της αναμέτρησης επισημαίνοντας ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του σε αυτό το διάστημα.

Ερωτηθείς για τον Ελ Αραμπί, ο Μαρτίνς δεν θέλει να σχολιάσει τη μεταγραφή του Μαροκινού επιθετικού, αλλά στάθηκε στο εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε ο Γκερέρο και στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην προετοιμασία ο Ντουρμισάι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Μου άρεσε αυτό που είδα στα πρώτα 60 λεπτά. Είδαμε αυτά που θέλουμε. Ημασταν συνεπείς σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά. Πέρσι υπήρξαν κάποιοι παίκτες που είχαν εκπληκτική χρονιά, αλλά σε αυτό το φιλικό δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους. Δεν θα κρατούσα κάτι από τα τελευταία 30 λεπτά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι ό,τι και να γίνει. Όπως δεν έδωσα σημασία στο τελικό σκορ στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι δεν θα δώσω και σε αυτό. Τα παιχνίδια που θα δώσουμε στην Αυστρία θα είναι και αυτά μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ωστόσο, θέλω να ξαναπώ ότι κάποιοι παίκτες που πέρσι έκαναν πολύ ωραία πράγματα, σε αυτό το φιλικό δεν τα έδωσαν όλα. Κάποιοι δεν έδωσαν το παραπάνω που έπρεπε. Κάποιοι άλλοι αποδίδουν πολύ καλά και κάποιοι άλλοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο, καθώς στο σημερινό φιλικό δεν ήταν καθόλου καλοί».

Για τον Ελ Αραμπί: «Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι ακόμα στην ομάδα. Θα μιλήσω για παίκτες που έχουμε εδώ μαζί μας, όπως ο Γκερέρο που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Οι Σολδάνο και Κάιπερς είναι πολύ καλοί επαγγελματίες, ενώ ο Ντουρμισάι κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Για το αν η επιστροφή του Βούκοβιτς αλλάζει τον προγραμματισμό του ρόστερ: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πλέον μια λύση λιγότερη. Ο Βούκοβιτς έπρεπε όμως να επιστρέψει γρήγορα στην Αθήνα, γιατί εδώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες που χρειάζονται για την θεραπεία του».

Γράψτε το σχόλιο σας