Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ - Λημνιός : «Δεν φοβόμαστε Άγιαξ, ξανά στην Τούμπα το νταμπλ»

ΠΑΟΚ – Λημνιός : «Δεν φοβόμαστε Άγιαξ, ξανά στην Τούμπα το νταμπλ»

Δεν φοβάται τον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League σύμφωνα με τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος ανέφερε πως στόχοι του «Δικεφάλου» είναι οι όμιλοι και το εγχώριο νταμπλ

Το ενδεχόμενο να κληρωθεί με τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ο ΠΑΟΚ, δεν φοβίζει κανέναν στην ομάδα.

Έτσι ανέφερε ο Δημήτριος Λημνιός στην κάμερα του PAOK TV, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε και για τους στόχους του «Δικεφάλου του Βορρά», τον νέο προπονητή, τα νέα αποκτήματα, τον Πασχαλάκη και πολλά άλλα.

Δείτε τις δηλώσεις του Λημνιού:

«Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ο προπονητής είναι καινούργιος, αλλά έχει δείξει από την πρώτη ημέρα πως έχει όρεξη για δουλειά. Μας μιλάει συνεχώς και προσπαθούμε και εμείς να τον βοηθήσουμε. Παίζουμε ένα νέο σύστημα που χρειάζεται προσπάθεια και συγκέντρωση για να πετύχει. Δουλεύει πολύ στο τακτικό κομμάτι και είμαι σίγουρος πως θα δείξουμε καλά πράγματα στη συνέχεια. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Δεν θα πω όχι στον Άγιαξ, δεν τον φοβόμαστε. Πέρυσι έκανε μια καταπληκτική χρονιά και έφτασε μια ανάσα από τον τελικό. Εμείς από την πλευρά μας ανταποκριθήκαμε σε δύσκολους αντιπάλους και πιστεύω μπορούμε να τον αποκλείσουμε. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για την Ευρώπη.

Οι απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες φέτος. Ο πρώτος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, αλλά φυσικά θέλουμε να φέρουμε ξανά στην Τούμπα το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Όσον αφορά τα νέα αποκτήματα, θα δούμε ωραία πράγματα από εκείνους.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι ως δεξί μπακ γιατί βλέπεις πιο ανοιχτά το γήπεδο, αλλά θα παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής.

Αυτός είναι ο τρίτος χρόνος που μένω στο ίδιο δωμάτιο με τον Πασχαλάκη. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί, με ιδιαίτερη τρέλα και περνάω καλά μαζί του. Όταν είναι ξύπνιος μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω! Ελπίζω για πολλά ακόμη χρόνια να είμαστε μαζί σε προετοιμασίες του ΠΑΟΚ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024