Αποκάλυψη : Το Λαύριο στην Α1, ο Ολυμπιακός στην Α2
Ο τρόπος που βρήκε ο ΕΣΑΚΕ για να πέσει τελικά ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός, δίχως να γίνει αναδιάρθρωση στην Α1 και δίχως να ανοίξει μύτη. Τελευταίο ερωτηματικό είναι η Κύμη, που μάλλον συνεχίζει ως έχει
Όμορφος κόσμος ηθικός κι αγγελικά πλασμένος το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, που θα συνεχίσει να μας κρατά με… κομμένη την ανάσα, καθώς τελικά πέφτουν ΜΟΝΟ αυτοί που το θέλησαν, ή αυτοί που αμφισβήτησαν το κατεστημένο του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Κι αναδιάρθρωση δεν έγινε και υποβιβασμοί δεν γίνονται (πλην αυτόν του Ολυμπιακού) κι όλα είναι καλά.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League