Οργή στο twitter για τα γέλια Τσίπρα όταν μιλούσε για τους νεκρούς πιλότους
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο στο Μαξίμου και τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δύο σμηναγών
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον Alpha τη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο στο Μαξίμου και τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δύο σμηναγών.
Ο πρωθυπουργός φαίνεται να περιγράφει με… γέλια το τραγικό αυτό περιστατικό προκαλώντας οργή στο Twitter. «Και με το που μπαίνω μέσα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται, να μάθω ποιο είναι το λεγόμενο τριψήφιο τηλέφωνο, το κόκκινο τηλέφωνο, και χτυπάει αυτό το αναθεματισμένο τηλέφωνο και στην άλλη, δεν καταλαβαίνω ποιο τηλέφωνο, προσπαθώ να βρω ποιο είναι να το σηκώσω, ήταν το τριψήφιο» τόνισε ο πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ για να προσθέσει.
«Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε για να μου πει ότι έπεσε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος σε μια επίδειξη στην Μαδρίτη στην Ισπανία. Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια). Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια)».
Τα γέλια του πρωθυπουργού, όπως ήταν φυσικό, εξόργισαν το Twitter το οποίο έσπευσε να εκφράσει την οργή του για τη στάση του πρωθυπουργού.
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς