Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρητική μάχη για τις έδρες

Κρητική μάχη για τις έδρες

Ποιοι διεκδικούν στο Ηράκλειο την είσοδο στη Βουλή

Οι επιτελείς της ΝΔ και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλαν ψηλά τον πήχη και μίλησαν για νίκη στο Ηράκλειο και 4 βουλευτές, αλλά η διαφορά των 8 μονάδων (33%-25%) υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Πάντως, για τη ΝΔ οι 3 έδρες θεωρούνται δεδομένες με φαβορί τον Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και την ιδιαίτερα δημοφιλής και ειδική στα αγροτικά θέματα, Θεανώ Βρέντζου. Για την τρίτη θέση θα παλέψουν ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου, Γρηγόρης Πασπάτης, ο Μάξιμος Σενετάκης από τη νεότερη γενιά, αλλά και ο πρόσφατα εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου, Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να λάβει 3 έδρες με βασικούς διεκδικητές τους νυν βουλευτές Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη, ενώ ισχυρές υποψηφιότητες θεωρούνται του Σπύρου Δανέλλη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Μανόλη Αλφιεράκη και του πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη.

Στο ΚΙΝΑΛ, την έδρα αναμένεται να λάβει εκ νέου ο Βασίλης Κεγκέρογλου, εκτός κι αν προτιμήσει την έδρα η Φώφη Γεννηματά που είναι επίσης υποψήφια. Δυναμικές παρουσίες είναι και της πρωτοεμφανιζόμενης Ελένης Βατσινά και του Χρήστου Στρατάκη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024