Σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό με Αγγελόπουλους και Μπλατ
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την Βαρκελώνη και την συνέλευση των κόουτς της Ευρωλίγκας, έρχεται την Πέμπτη (04/07) στη χώρα μας για να συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Έντονη είναι η κινητικότητα του Ολυμπιακού στο κομμάτι των μεταγραφών, με τους Πειραιώτες ήδη να έχουν προχωρήσει σε δύο ανακοινώσεις αθλητών.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ όλο αυτό το διάστημα ήταν στην πατρίδα του, μιλώντας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού καθημερινά και προχωρώντας τον σχεδιασμό της ομάδας.
Μάλιστα την Πέμπτη (04/07) θα επιστρέψει στην χώρα μας, μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Βαρκελώνη για το board των προπονητών της Ευρωλίγκας, για να συναντηθεί με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Οι τρεις άντρες αναμένεται να συζητήσουν για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του Πειραιά και δεν θα είναι απίθανο να αποφασίσουν και για τα συμβόλαια των αθλητών που έχουν ρήτρες, όπως του Δημήτρη Αγραβάνη, Γιώργου Μπόγρη και Ζακ ΛεΝτέι.
Εξάλλου των δύο τελευταίων πρέπει ο Ολυμπιακός να αποφασίσει σύντομα γιατί αλλιώς θα μείνουν στο Λιμάνι και τη νέα σεζόν.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις