Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/7) ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Φάτος Μαλάι. Συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Σωτήρη, λίγο πριν από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου, ο κ. Μαλάι μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να κατέβει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής ενσωματώνει πέντε βασικά στοιχεία στην πολιτική του: την ελευθέρια, τη δημοκρατία, την παιδεία, την εργασία και την αξιοπρέπεια, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως είναι το μόνο κόμμα που έχει κάνει ουσιαστική μεταναστευτική πολιτική.

«Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των Μιτεράν και Παπανδρέου» δήλωσε ο κ. Μαλάι, μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, ενώ μιλώντας ειδικά για την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική, υποστήριξε ότι η Ευρώπη πρέπει να χτίζει γέφυρες και όχι να υψώνει τείχη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ένταξη των Αλβανών στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι σήμερα υπάρχουν τρεις γενιές Αλβανών στην Ελλάδα, ενώ o ίδιος δήλωσε πως στις επικείμενες εθνικές εκλογές διεκδικεί την ψήφο των μεταναστών, των ομογενών της Αλβανίας, αλλά και των Ελλήνων πολιτών, εξηγώντας αναλυτικά και τους λόγους.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας