Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποτελεί για τον Αργύρη Πεδουλάκη μια από τις βασικές προτεραιότητες, ώστε να σχεδιάσει την νέα ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.
Αφενός επειδή είναι Έλληνας παίκτης και αφετέρου επειδή έχει όλα τα χαρακτηριστικά με τα οποία μπορεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού να στήσει κυρίως το αμυντικό του πλάνο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.