Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρόος : «Από ήρωας... ηλίθιος σε μία βδομάδα»

Κρόος : «Από ήρωας… ηλίθιος σε μία βδομάδα»

Ο Τόνι Κρόος στο πλαίσιο της προβολής του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, μίλησε στους δημοσιογράφους περιγράφοντας τη ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή

Ο πολύπειρος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Βερολίνο, όπου έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Ο Γερμανός άσος στο περιθώριο της προβολής του ντοκιμαντέρ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

«Η ταινία σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμένα, αλλά στο τέλος αποδέχθηκα την πρόταση και είμαι χαρούμενος που το έκανα», ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για την ποδοσφαιρική καριέρα του, σχολίασε:

«Μερικές φορές αισθάνεσαι πως πολλά πράγματα εξαρτώνται από το ποδόσφαιρο. Στην Ισπανία, το φαινόμενο είναι πιο ακραίο. Τη μία βδομάδα μπορεί να είσαι ο μεγαλύτερος ήρωας και την επόμενη ο μεγαλύτερος ηλίθιος. Όμως, προσωπικά, το βλέπω από μία πιο ρεαλιστική πλευρά. Δεν ασχολούμαι με τις ακραίες εκφράσεις και γι’ αυτό το λόγο τα έχω πάει καλά. Νομίζω πως οφείλω ένα ευχαριστώ στην οικογένειά μου για τον τρόπο που με ανέθρεψαν. Για εμένα, η οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Έχω μία γυναίκα που με προσέχει και μου κρατάει τα πόδια στο έδαφος».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024