Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι κινηματογραφικοί σταρ «μετακομίζουν» στην τηλεόραση

Οι κινηματογραφικοί σταρ «μετακομίζουν» στην τηλεόραση

Η Ανιστον και ο Σάντλερ είναι εξαιρετικά αστείοι στους ρόλους των Αμερικάνων, μιας κομμώτριας και του άντρα της, ενός αστυνομικού που ονειρεύεται να πάρει προαγωγή και να γίνει ντετέκτιβ αλλά διαρκώς αποτυγχάνει στις εξετάσεις

Να λοιπόν που και η σύγχρονη, εντυπωσιακά εξελιγμένη τηλεόραση, με τα φοβέρα εφέ της, με τις τελευταίας τεχνολογίας κάμερες, με τους «μάγους» σκηνοθέτες και με τις πλούσιες παραγωγές της χρειάζεται πάντα και τους σταρ του κινηματογράφου.

Χρειάζεται τα ονόματα που έγιναν μεγάλα μέσα από τη μεγάλη οθόνη και που τώρα βρίσκουν στη μικρή οθόνη ένα νέο φιλόξενο (και προσοδοφόρο) σπίτι. Το επιβεβαίωσε με την παρουσία της η Τζέσικα Λανγκ στο «American Horror Story» του FX. Η ηθοποιός «απογείωσε» τη σειρά με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της σε διαφορετικούς, σε κάθε νέο κύκλο, ρόλους. Το επιβεβαίωσε η Σάντρα Μπούλοκ που με «Bird Box» του Netflix έκανε ρεκόρ τηλεθέασης.

Το επιβεβαιώνει και η Μέριλ Στριπ που εισπράττει διθυραμβικές κριτικές για την εμφάνισή της στο «Big little lies» του HBO, δίπλα στην Νικόλ Κίντμαν. Και τώρα έρχονται για να αποδείξουν με τη σειρά τους την τεράστια δύναμη των ονομάτων τους, μεταπηδώντας και αυτοί από τον κινηματογράφο στην τηλεόραση, η Τζένιφερ Ανιστον και ο Ανταμ Σάντλερ. Η κωμωδία «Murder Mystery» στην οποία πρωταγωνιστούν, παραγωγής του Netfix, έκανε νέο ρεκόρ με περισσότερους από 31.000.000 λογαριασμούς χρηστών της πλατφόρμας να την παρακολουθούν τις 72 πρώτες ώρες της προβολής της. Τί κι αν οι κριτικοί δεν έχουν ενθουσιαστεί;

Τί κι αν πολλοί θεατές έχουν εκφραστεί μέσα από τα social media αρνητικά, κάνοντας λόγο για μια μάλλον ντεμοντέ και ανέμπνευστη κομεντί; Τα απίστευτα νούμερα (που διαρκώς ανεβαίνουν) επιβεβαιώνουν τον θρίαμβο. Κι εδώ που τα λέμε, όσο και αν το «Murder Mystery» κάπου το έχουμε ξαναδεί, είναι χαριτωμένο και ψυχαγωγικό και καλοφτιαγμένο και ό,τι πρέπει για δύο ώρες εύπεπτου θεάματος.

Επιπλέον η Ανιστον και ο Σάντλερ είναι εξαιρετικά αστείοι στους ρόλους των Αμερικάνων, μιας κομμώτριας και του άντρα της, ενός αστυνομικού που ονειρεύεται  να πάρει προαγωγή και να γίνει ντετέκτιβ αλλά διαρκώς αποτυγχάνει στις εξετάσεις, οι οποίοι μπλέκονται σε μια σειρά από εγκλήματα στο Μονακό.

Το σίριαλ επρόκειτο αρχικά να γυριστεί ως ταινία για τον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τη Σαρλίζ Θερόν και τον Κόλιν Φερθ.  Η Θερόν αποχώρησε και τελικά την παραγωγή ανέλαβε το Netflix, το οποίο έχει τώρα κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την επιλογή του. Ο δε Σάντλερ λέγεται πως έχει λάβει από την ψηφιακή πλατφόρμα 250.000.000 δολάρια (!) για να γυρίσει συνολικά, μαζί με το «Murder Mystery», τέσσερις ταινίες. Καθόλου άσχημα!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024