Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στο Sex and The City

Λύθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στο Sex and The City

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απάντησε μετά από χρόνια για τα περιβόητα διαφορετικού χρώματος ψηλοτάκουνα που είχε φορέσει στο Sex and The City

Ο ρόλος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη σειρά Sex and the City, έχει γίνει πηγή έμπνευσης στυλ, για πολλούς και πολλές.

Ο χαρακτήρας της Κάρι Μπράντσο, έχει αποκτήσει τη δική του εξέχουσα θέση στο πάνθεον της μόδας και του στυλ, με πληθώρα κειμένων να έχουν αναφερθεί στην τηλεοπτική περσόνα σαν να είχε σάρκα και οστά στην πραγματική ζωή, καθώς η πρωταγωνίστρια της σειράς έδωσε ιδέες για ένα διαφορετικό στυλ σε εκατομμύρια γυναίκες.

Και μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Sex and The City, ωστόσο μέχρι και σήμερα οι πιστές οπαδοί θέλουν να μαθαίνουν όλο και περισσότερες παρασκηνιακές λεπτομέρειες για την αγαπημένη τους σειρά.

Πολλά κομμάτια και outfit της Κάρι Μπράντσο, έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στο χώρο της μόδας, ενώ κάποια άλλα έχουν αφήσει απορίες. Ένα από αυτά, τα look, είναι αυτό με το οποίο η στιλάτη πρωταγωνίστρια εμφανίζεται στο 13ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.

Η πρωταγωνίστρια φορά ένα mini ασύμμετρο φόρεμα διακοσμημένο με βολάν και κεντήματα και το έχει συνδυάσει με ένα ζευγάρι  Christian Louboutin ψηλοτάκουνα πέδιλα σε διαφορετικές αποχρώσεις: το ένα πέδιλο είναι σε metallic κόκκινη απόχρωση και το άλλο πέδιλο είναι σε μία metallic γαλαζοπράσινη απόχρωση.

Τελικά, μετά από τόσα χρόνια δόθηκε απάντηση από την ίδια την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με μία ανάρτηση της στο Instagram.

View this post on Instagram

THE MYSTERY OF THE MISMATCHED LOUBS 🔍 Did Carrie buy these mismatched sandals straight off the rack? Or did she purchase two separate pairs and mix them together herself? Are they a metaphor for her inability to choose between Aidan and Big? Unfortunately, we have no answers. But we do maintain that this is one of her most compelling footwear moments on the series. Miranda, on the other hand, is using fashion to assert her dominance as a New Yorker. The LBD and floating necklace (presumably purchased from the MoMa Design Store) practically scream, “I fucking hate Los Angeles.” Samantha is considerably more comfortable in her new surroundings, which she expresses via a suitably tacky aqua ensemble that evokes Halston by way of Michel Kors. The only missing element from this stellar group look is Charlotte, who was too busy putting putting postage stamps on Trey’s dick. (S3/EP13) #CarrieBradshaw #MirandaHobbes #SamanthaJones #ChristianLouboutin #Asymmetry #GOAT

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on

«Ορίστε η επίσημη απάντηση και είμαι σίγουρη πως έχω την έγκριση της υπέροχης και θρυλικής Πατρίσια Φιλντ», έγραψε στο Instagram η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, απαντώντας σε ερώτηση που έκανε το account «Every Outfit on Sex & the City».

«Είχαμε δυο ζευγάρια από ψηλοτάκουνα πέδιλα Christian Louboutin. Η Πατ κι εγώ επιλέξαμε ένα από το καθένα. Ίσως επειδή ήταν και τα δύο τόσο λαχταριστά σε επίπεδο χρώματος και έδειχναν αρμονικά με το φόρεμα και επίσης επειδή απλώς μας άρεσε να πάρουμε ένα από το καθένα. Σας στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω αυτή να ήταν μια ικανοποιητική απάντηση», έγραψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Θέση επί του θέματος πήρε όμως και η Πατρίσια Φιλντ, που έγραψε λίγο αργότερα: «Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εγώ αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από το καθένα επειδή δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποιο ήταν καλύτερο καθώς και τα δυο έδειχναν τέλεια με το φόρεμα».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024