Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μykonos Now (and forever)

Μykonos Now (and forever)

Η Μύκονος είναι η «νέα Ιμπιζα».

Ράσελ Κρόου, Valentino, Αριάνα Γκράντε, Lady Gaga, Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι Χαντίντ, Κέιτ Μος, Μάριο Τεστίνο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοζέ Μουρίνιο, ρώσοι ολιγάρχες, λιβανέζοι μεγαλοεπιχειρηματίες, βαθύπλουτοι Σαουδάραβες, νέας κοπής μεγιστάνες από το Ισραήλ και την Ινδονησία, Τούρκοι που φθάνουν με τα yachts τους.

Ολοι αυτοί και ακόμη περισσότεροι συνθέτουν το happy stylish crowd στο Νησί των Ανέμων, των πειρασμών και των απολαύσεων. Και φυσικά της λάμψης.

Η Μύκονος είναι η «νέα Ιμπιζα». Είναι το νησί με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που έχει συγκεντρώσει jet setters, μεγιστάνες του πλούτου, διάσημους stars, top models και πάρα πολλούς βέβαια ανώνυμους επισκέπτες, οι οποίοι χαίρονται στο έπακρο τη διαμονή τους.

Η Μύκονος είναι το απόλυτο party island. Ξέφρενοι ρυθμοί, ατελείωτη διασκέδαση, οι ωραιότεροι άνθρωποι του πλανήτη στις θάλασσες και στις παραλίες του.

Ποιο όμως είναι το μεγάλο μυστικό της παγκόσμιας επιτυχίας της; Μα ότι το νησί, παρά τα στίφη τουριστών που φιλοξενεί, κρατά τη φυσιογνωμία του.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαργαρίτα Σφέτσα γράφει για τη Mykonian πλευρά της ζωής. Για μυθικά πάρτι, υπερπολυτελείς θαλαμηγούς, θεαματικά openings, λαμπερές αφίξεις εμβληματικών διεθνών brands στη μόδα και την εστίαση και σταθερές αξίες του νησιού που ποτέ δεν κοιμάται.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024