Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αισιοδοξία Τζανακόπουλου - «Όλο και πιο ζεστό το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Αισιοδοξία Τζανακόπουλου – «Όλο και πιο ζεστό το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Συντασσόμενος στη γραμμή Τσίπρα ότι το «παιχνίδι δεν έχει κριθεί» ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως όσο περνάνε οι μέρες το κλίμα στην κοινωνία γίνεται όλο πιο ζεστό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να καταγράφουν μεγάλη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η οποία φτάνει σε κάποιες μετρήσεις ακόμη και τις 10 ποσοστιαίες μονάδες, ωστόσο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δε χάνει την αισιοδοξία του.

Συντασσόμενος στη γραμμή Τσίπρα ότι το «παιχνίδι δεν έχει κριθεί» ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως όσο περνάνε οι μέρες το κλίμα στην κοινωνία γίνεται όλο πιο ζεστό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Τι και αν η τελευταία δημοσκόπηση αποτύπωσε διαφορά 9 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της ΝΔ. O κ. Τζανακόπουλος ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ότι «η αναγκαία ανατροπή μπορεί να είναι και εφικτή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου» ενώ για μία ακόμη φορά επιτέθηκε στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι «δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του για το ασφαλιστικό, γιατί αν αποκαλύψει το σχέδιό του θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα στις εκλογές».

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θυμήθηκε εσχάτως να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε πως «εμείς με πάρα πολλή καθαρότητα όλο το προηγούμενα χρόνια είχαμε μια πολιτική εξήγηση για την κρίση, η οποία απέδιδε τις ευθύνες εκεί που έπρεπε, δηλαδή σε ένα πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε τη χώρα επί δεκαετίες και οδήγησε στη χρεοκοπία», πρόσθεσε.

Η πραγματικότητα, είπε,  «είναι ότι ο κ. Καραμανλής άφησε μια χώρα βυθισμένη μέσα στα χρέη, με 24 δισεκατομμύρια ευρώ έλλειμμα και ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του τότε ΠΑΣΟΚ έκαναν απίστευτα λάθη. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και κατά τη διάρκεια του πρώτου και δεύτερου μνημονίου τη βύθισαν ακόμα πιο βαθιά και στα χρέη και στην ύφεση».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024