Νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, στη θέση της Σάρα Σάντερς, θα αναλάβει η Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία μέχρι σήμερα εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η πρώτη κυρία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διόρισε την Γκρίσαμ διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Η Γκρίσαμ «είναι μαζί μας από το 2015 – ο πρόεδρος και εγώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο για να υπηρετήσει την κυβέρνηση και τη χώρα», έγραψε στο Twitter η Μελάνια.

Η Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τη θέση της στα τέλη Ιουνίου.

Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Η Γκρίσαμ είναι στο γραφείο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ από τον Μάρτιο του 2017, ως υπεύθυνη επικοινωνίας. Νωρίτερα, ήταν αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, πίσω από τον Σον Σπάισερ, ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2017. Παλιότερα, η Γκρίσαμ είχε εργαστεί στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ. Πριν από λίγες ημέρες, όταν ρωτήθηκε αν η Γκρίσαμ θα διαδεχθεί την Σάντερς, ο Αμερικανός πρόεδρος την είχε χαρακτηρίσει «εκπληκτική».

Οσο εργάζεται στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ, η Γκρίσαμ έχει υπερασπιστεί με σφοδρότητα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, όταν τον Ιούνιο του 2018 η σύζυγος του προέδρου είχε φορέσει ένα τζάκετ με το μήνυμα «Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι, εσείς;», που πολλοί το ερμήνευσαν ως κρυφό μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιό σας