Νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, στη θέση της Σάρα Σάντερς, θα αναλάβει η Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία μέχρι σήμερα εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η πρώτη κυρία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διόρισε την Γκρίσαμ διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Η Γκρίσαμ «είναι μαζί μας από το 2015 – ο πρόεδρος και εγώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο για να υπηρετήσει την κυβέρνηση και τη χώρα», έγραψε στο Twitter η Μελάνια.

Η Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τη θέση της στα τέλη Ιουνίου.

Ποια είναι η νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Η Γκρίσαμ είναι στο γραφείο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ από τον Μάρτιο του 2017, ως υπεύθυνη επικοινωνίας. Νωρίτερα, ήταν αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, πίσω από τον Σον Σπάισερ, ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο του 2017. Παλιότερα, η Γκρίσαμ είχε εργαστεί στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ. Πριν από λίγες ημέρες, όταν ρωτήθηκε αν η Γκρίσαμ θα διαδεχθεί την Σάντερς, ο Αμερικανός πρόεδρος την είχε χαρακτηρίσει «εκπληκτική».

Οσο εργάζεται στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ, η Γκρίσαμ έχει υπερασπιστεί με σφοδρότητα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, όταν τον Ιούνιο του 2018 η σύζυγος του προέδρου είχε φορέσει ένα τζάκετ με το μήνυμα «Πραγματικά δεν ενδιαφέρομαι, εσείς;», που πολλοί το ερμήνευσαν ως κρυφό μήνυμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο