Στη Γερμανία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Βικτώρια Καρύδα.
Το όμορφο μοντέλο όπως είχε δηλώσει και πρόσφατα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είχε ανάγκη να φύγει για λίγο μακριά από όλα της θυμίζουν το τραγικό θάνατο του συζύγου Γιάννη Μακρή και να ξεκουραστεί.
Η επιθυμία της λοιπόν έγινε πραγματικότητα, καθώς η Βικτώρια Καρύδα ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία, όπου μένει μόνιμα η αδελφή της.
Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Instagram, η Βικτώρια φαίνεται πως απολαμβάνει την παρέα της αδελφή της, μακριά από όλα όσα της θυμίζουν τον χαμό του συζύγου της.
Σημειώνεται πως η Βικτώρια Καρύδα εκτός από full time μητέρα δύο παιδιών, αυτή την περίοδο κάνει και τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα, δημιουργώντας τη δικής της σειρά με μαγιό, τόσο για γυναίκες όσο και για παιδιά.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών