Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υψ. Τζούρος στο One Channel: Πώς να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση

Υψ. Τζούρος στο One Channel: Πώς να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση

Μιλώντας με την Αθηναϊδα Νέγκα, ο κ. Τζούρος, ξεκαθάρισε πως σήμερα η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση στασιμοχρεοκοπείας, καθώς όπως επεσήμανε δεν έχουν αλλάξει οι παραγωγικές δυνατότητες μας ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούμε να δανειστούμε εύκολα ή σχεδόν καθόλου

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε ο οικονομολόγος, Υψηλάντης Τζούρος, σε μία συζήτηση για την Ελλάδα της κρίσης και την επόμενη μέρα στον επιχειρηματικό κόσμο στη χώρα.

Μιλώντας με την Αθηναϊδα Νέγκα, ο κ. Τζούρος, ξεκαθάρισε πως σήμερα η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας, καθώς όπως επεσήμανε δεν έχουν αλλάξει οι παραγωγικές δυνατότητες μας ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούμε να δανειστούμε εύκολα ή σχεδόν καθόλου.

Ο κ. Τζούρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, προχώρησε και σε μία οικονομική ανασκόπηση στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε πως πλέον έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να φοβόμαστε και να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με συγκεκριμένα και σοβαρά πράγματα.

Ο ίδιος, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το προφίλ της κ. Νέγκα στο Instagram, έδωσε συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος σήμερα να φτιάξει τη δική του επιχείρηση, αξιοποιώντας το δικό του κοινό στα social media, σκιαγραφώντας το επιχειρηματικό προφίλ των Ελλήνων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ελληνικές startup επιχειρήσεις και τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικοσύστημα τους.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024