Για ελλείψεις υλικών και προσωπικού στον Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει την αρμοδιότητα των γραμμών και των υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ελλάδας της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στο One Channel για τις διακοπές ρεύματος στην Αττική

Για ελλείψεις υλικών και προσωπικού στον Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει την αρμοδιότητα των γραμμών και των υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ελλάδας της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στο One Channel για τις διακοπές ρεύματος στην Αττική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το αποτέλεσμα είναι να μην γίνεται σωστή συντήρηση του δικτύου και με τις πρώτες ακραίες καιρικές συνθήκες να εκδηλώνονται διακοπές ρεύματος.

«Έπρεπε να ελέγξουμε το δίκτυο καλύτερα για την ασφάλεια του καταναλωτή, του χώρου και των τεχνικών. Αρα ο χρόνος τριπλασιάστηκε για να γίνει αυτός ο έλεγχος» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως οι παραπάνω ελλείψεις επιβραδύνουν τη διαδικασία. Μάλιστα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το επόμενο διάστημα, λέγοντας πως «θα έχουμε περισσότερα προβλήματα, γιατί δεν έχει γίνει καμιά πρόσληψη σε έκτακτο προσωπικό λόγω των εκλογικών διαδικασιών».

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr