Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο «σκαμνί» ο Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στο «σκαμνί» ο Καζαντζόγλου για τη δολοφονία Φύσσα

Με τις απολογίες κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με τις απολογίες κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η «σκυτάλη» των απολογιών έχει περάσει στον Ιωάννη Καζαντζόγλου, ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε από τον Ιω. Άγγο για την ύπαρξή της παρέας του μουσικού στην καφετέρια «Κοράλλι», ενώ αργότερα εμφανίζεται ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά,ο οποίος δικάζεται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε φραστικό επεισόδιο όσα έγιναν στο Μελιγαλά το 2012, εκδρομή με δραστηριότητες και ιδεολογική επικαιρότητα την κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα, ενώ δήλωσε αδυναμία να θυμηθεί για τις αιματηρές επιθέσεις στο ΠΑΜΕ και στο Συνεργείο.

Ο Ιω. Καζαντζόγλου, το μέλος της Χρυσής Αυγής που φέρεται ως συνοδηγός στο όχημα του Γ. Ρουπακιά τη νύχτα της δολοφονίας Φύσσα, δέχθηκε μία σειρά ερωτήσεων για διάφορες δικογραφίες που έχουν συσχετιστεί με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Για το Μελιγαλά το 2012: Χαρακτήρισε τα επεισόδια μία «μικροδιαφορά με ένα άλλο κίνημα» τονίζοντας: «ψιλοβριστήκανε και ο δήμαρχος μας ψιλομίλησε. Αυτό μονο. Μια ένταση μόνο. Σε μήνυμα είχα γράψει ότι είχαν πέσει κάτι ψιλές. Όχι κάτι το αξιοσημείωτο δηλαδή». Ανέφερε δε ότι η ενδυμασία δεν ήταν συγκεκριμένη: «Είχε ξεκινήσει για να υπάρχει μια ομοιομορφία γιατί αρεσε και πούλαγε. Είπαμε να το σταματήσουμε αλλά πρόλαβαν καποια γεγονότα..».

Για την κατασκήνωση στο Νέδα: ο κατηγορούμενος είπε πως ήταν μία εκδρομή που οργάνωσε ο πυρηναρχης της Νίκαιας, Γ. Πατέλης, και περιελάμβανε αναρρίχηση, κάποια ιδεολογική επικαιρότητα και όπλα paintball, αεροβόλα στην ουσία, τα οποία «δεν τα χρησιμοποιήσαμε γιατί είχαν χαλάσει».

Η απολογία του κατηγορούμενου συνεχίζεται.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024