Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σάκκαρη : Δύσβατος ο δρόμος της στο Ιστμπουρν

Μαρία Σάκκαρη : Δύσβατος ο δρόμος της στο Ιστμπουρν

Στον πρώτο γύρο θα κοντραριστεί με την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα και αν προκριθεί, στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει είτε την Τζοάνα Κόντα είτε την Ντόνα Βέκιτς – Στο… βάθος η Μπάρτι

Η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ αποδείχθηκε σύντομη, καθώς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να κερδίσει την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, αλλά έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και έστειλε το ματς σε τρίτο σετ, το οποίο έχασε στα σημεία.

Πλέον, η 23χρονη μετακομίζει από το Μπέρμιγχαμ στο Ιστμπουρν, όπου θα λάβει μέρος σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο θα αγωνιστούν οι κορυφαίες τενίστριες του κόσμου. Αυτό μάλιστα είναι το τελευταίο σπουδαίο γεγονός για το γυναικείο τένις πριν την έναρξη του Γουίμπλεντον, το οποίο αρχίζει την Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Σήμερα έγινε η κλήρωση και έμαθε την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, που μπήκε στο τουρνουά από τα προκριματικά. Η Αμερικανίδα στα προκριματικά απέκλεισε τις Στέφανι Βόγκελε και Μάντι Μινέλα.

Αν περάσει στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει είτε την Τζοάνα Κόντα είτε την Ντόνα Βέκιτς. Δύο πολύ σπουδαίες τενίστριες, οι οποίες είναι εξαιρετικές στο γρασίδι. Αν η Σάκκαρη καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά της, στον τρίτο γύρο είναι πιθανό να αναμετρηθεί με την Ασλεϊ Μπάρτι, που πρόσφατα κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Σιμόνα Χάλεπ, Αντζελίκ Κέρμπερ, Καρολίνα Πλίσκοβα, Σλόαν Στέφενς και Κίκι Μπέρτενς.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024