Το αυγουστιάτικο κρας τεστ του Παναθηναϊκού
Οριστικοποιήθηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη τουρκική Μπεσίκτας
Το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπεσίκτας οριστικοποιήθηκε. Οι δύο ομάδες υπέγραψαν τη συμφωνία για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στις 20.00. Απλώς το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, δεν θα είναι η φυσική έδρα της Μπεσίκτας, το Vofafone Stadium, αλλά το Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.
Πρόκειται σαφώς για ένα εξαιρετικά δυνατό τεστ για την ομάδα του Δώνη, αφού η Μπεσίκτας είναι παραδοσιακή δύναμη στη χώρα. Τη σεζόν που πέρασε τερμάτισε στη τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη πρωταθλήτρια Γαλατά και δύο από τη Μπασάκσεχιρ.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» να θυμίσουμε ότι θα ήθελε δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια τον Αύγουστο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 24 του μήνα. Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχουν κλειστεί ήδη φιλικά με τις Φέγενορντ, Μπέρσχοτ, Φένλο και Μπρέντα.
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442