One Channel: Τουρισμός στην Ελλάδα – Τι τον επηρεάζει και ποιο είναι το «ταβάνι» του;
Το πώς συνδέεται η κλιματική αλλαγή με τον τουρισμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο σχολίασε μέσα από την εκπομπή One Line Weekend ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.
Το πώς συνδέεται η κλιματική αλλαγή με τον τουρισμό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο σχολίασε μέσα από την εκπομπή One Line Weekend ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.
Σύμφωνα με όσα είπε, «η κλιματική αλλαγή επηρεάζει άμεσα τον τουρισμό». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τουρισμό στη χώρα μας, τον οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε για 365 μέρες. Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε πως οι κρατήσεις στο πρώτο τετράμηνο καταγράφουν ήδη αύξηση, ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα πως «σταδιακά στην Ελλάδα ωριμάζει η τουριστική συνείδηση».
Πηγή: onetv.gr
- Τι λένε στη Ρουμανία για Λουτσέσκου – «Τον θέλουμε στη Στεάουα, ίσως να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»
- Οι αρκούδες φτάνουν στις αυλές – Το κράτος που φτάνει;
- Θάβεται η υπόθεση των υποκλοπών στο αρχείο – Τι αποφάσισε ο Άρειος Πάγος
- Πύρρος Δήμας: Κάνει προπόνηση με την κόρη του – To video με τον ενθουσιασμό του
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)
- Τσίπρας: Το μεγάλο κόλπο που θα κοστίσει ακριβότερα και από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βαρδακαστάνης για εκλογές: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442