Στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Ο 27χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο Γιαννιώτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του λαού, ενώ τα χρήματα που θα λάβει θα είναι περίπου 550 χιλιάδες ευρώ ετησίως συν τα μπόνους του.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς χαρακτήρισε δειλό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα του συμβολαίου του στους Μιλγουόκι Μπακς.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.