Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ,σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι η ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται μόνο με την μείωση των φόρων αλλά χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο. Αφήνουν τα πάντα στην ασυδοσία της αγοράς, τονίζει, προσθέτοντας ότι λείπει κάθε αναφορά στις συλλογικές συμβάσεις, και τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις για τους μισθούς.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ,σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι η ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται μόνο με την μείωση των φόρων αλλά χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο.

Αφήνουν τα πάντα στην ασυδοσία της αγοράς, τονίζει το ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας ότι λείπει κάθε αναφορά στις συλλογικές συμβάσεις, και τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις για τους μισθούς, στην προστασία της α’ κατοικίας.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Το ‘Νέο’ πρόγραμμα της ΝΔ, έρχεται από πολύ παλιά, διέπεται από τις γνωστές συντηρητικές αντιλήψεις τους. Αλλά η ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται μόνο με την μείωση των φόρων.

Η Ανάπτυξη χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο.

Η ανάπτυξη κατά την ΝΔ δεν συνδέεται με την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Κάτι που οξύνει τα προβλήματα και τις αβεβαιότητες, διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Αφήνουν τα πάντα στην ασυδοσία της αγοράς.

Από το σχέδιο της ΝΔ λείπει κάθε αναφορά στις συλλογικές συμβάσεις, και τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις για τους μισθούς.

Λείπει κάθε αναφορά για την προστασία της Α΄ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

«Ξέχασαν» το Υπερταμείο και τον ρόλο του στην εκποίηση του Εθνικού πλούτου.

Τώρα η ΝΔ υπόσχεται ακύρωση μόνο των υπερπλεονασμάτων (άνω του 3,5%) αλλά στέλνει στις Ελληνικές καλένδες το μείζον θέμα της διαπραγμάτευσης για την αλλαγή των δεσμεύσεων Τσίπρα και την μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ ως το 2022. Στόχων που αποτελούν θηλιά στο λαιμό της χώρας και στερούν πόρους για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή.

Κάθε φορά που μιλούν για την ουσία της πολιτικής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

Επιβεβαιώνεται ότι για την χώρα και την κοινωνία μας χρειάζεται ισχυρό προοδευτικό αντίβαρο.

Ένα δυνατό Κίνημα Αλλαγής».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr