Ο Μπράουν Ιντέγε είναι και με τη βούλα παίκτης του Άρη, καθώς οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο.
Ο Νιγηριανός επιθετικός παρουσιάστηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους οπαδούς των κίτρινων να δίνουν βροντερό παρών και να αποθεώνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα.
Ο ίδιος απολάμβανε κάθε στιγμή, ενώ η χαρά του ήταν έκδηλη, με τον κόσμο του Άρη να δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά την άφιξη του ανάβοντας καπνογόνα. Ο Ιντέγε μοίρασε πολλά αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Άρη.
Στις δηλώσεις του ανέφερε ακόμη ότι είναι δουλειά του να σκοράρει και τόνισε ότι δεν τον φοβίζουν οι ευθύνες.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για την υποδοχή από τον κόσμο του Άρη: «Χθες ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή μου που με υποδέχονται έτσι. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος της ομάδας».
Για τον λόγο που είναι εδώ: «Για εμένα ο Άρης είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι μια ομάδα που μάχεται και έχω την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Γι’αυτό είμαι εδώ».
Για το γεγονός ότι προετοιμάστηκε με μάσκα και αν είναι έτοιμος: «Η μάσκα ήταν για να τεστάρω τους χτύπους της καρδιάς μου. Είμαι έτοιμος για να μπω και να παίξω. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο παιχνίδι».
Για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και τις προσδοκίες: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση, είχα συζήτηση με τον πρόεδρο. Ήξερα τις ευθύνες που έχω να αντιμετωπίσω. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες δεν είναι κάτι που με φοβίζουν. Είμαι αισιόδοξος για εμένα και την ομάδα».
Για το αν είναι έτοιμος: «Έκανα προπονήσεις και μόνος μου αλλά πιστεύω ότι έχω χρόνο να προπονηθώ και να επαναφέρω το σώμα μου στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Αυτή τη δουλειά θα κάνω με τον Άρη».
Για το τι συζήτησε με τον πρόεδρο του Άρη: «Είναι ένας άνθρωπος που με έσπρωξε να είμαι εδώ. Ο τρόπος που μου μίλησε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθω στον Άρη. Του είπα πως θα τον δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου».
Για το πως θα πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ: «Είναι πολύ νωρίς. Έχουμε μακρύ δρόμο να βαδίσουμε. Πανηγυρίζεις όπως νιώθεις εκείνη τη στιγμή, ανάλογα και με το παιχνίδι. Πανηγυρίζω όπως μου βγει».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.