Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η επική φάρσα της στον Αρναούτογλου

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η επική φάρσα της στον Αρναούτογλου

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, έκανε μια επική φάρσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη την εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστή Πάνου Ταχτσίδη.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του Πάνου Ταχτσίδη, με τον οποίο ζει στην Ιταλία λόγω της «θητείας» του στην Ιταλική ομάδα Λέτσε.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους αλλά και στη στήριξη που τού δίνει σε κάθε του βήμα. Η όμορφη και ευτυχισμένη Ζέτα Θεοδωροπούλου, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο για το παρελθόν της όσο και για την γνωριμία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, στη Βερόνα της Ιταλίας.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της, τονίζοντας όμως πως δεν συμφωνεί με τον ποδοσφαιριστή ως προς τον αριθμό των παιδιών που θέλουν να αποκτήσουν καθώς εκείνος θέλει πέντε και εκείνη τέσσερα.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επίσης, τόνισε πως στο παρελθόν έκανε αρκετά λάθη, προκαλώντας με τις εμφανίσεις της καθώς, όπως είπε, ήθελε να γίνει γνωστή. Επίσης, πρόσθεσε πως στην αρχή της σχέσης της με τον Πάνο Ταχτσίδη υπήρξαν καλοθελητές που θέλησαν να τους χωρίσουν. Δεν τα κατάφεραν όμως καθώς η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή για να χαλάσεi.

Ωστόσο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, παρ’ όλο που υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξή της, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον παρουσιαστή, έδειξε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε από τον Γρηγόρη λίγο νερό. Και εκεί του ανακοίνωσε πως μάλλον της είχαν σπάσει τα νερά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φάνηκε να μένει άφωνος και τη ρωτούσε αν του κάνει πλάκα.

Δείτε παρακάτω το σκετικό βίντεο:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024