Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα ινκόγκνιτο εμφάνιση του ηλεκτροκίνητου ΜΙΝΙ Cooper SE

Νέα ινκόγκνιτο εμφάνιση του ηλεκτροκίνητου ΜΙΝΙ Cooper SE

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ ευρείας παραγωγής επιστρέφει μέσω ενός video αλλά και διαρροών εν όψει της επικείμενης αποκάλυψής του.

O χρόνος για την πλήρη αποκάλυψη του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου ΜΙΝΙ ευρείας παραγωγής υπό την μορφή της hatchback έκδοσης, μετράει πλέον αντίστροφα και η βρετανοτραφής φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα video το οποίο εστιάζει περισσότερο στη λογική της νέας ηλεκτρικής κατεύθυνσης παρά αποκαλύπτει πολλά από τα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Σε αντίθεση ωστόσο με το επίσημο video δια χειρός ΜΙΝΙ, η φωτογράφιση για σκοπούς προώθησης στο Los Angeles που διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν λίγες εβδομάδες, αποτελεί πολύ καλύτερο οδηγό για τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά του Cooper SE.

Πλην της σχεδιαστικής του συνάφειας με τις μέχρι σήμερα παραλλαγές του μοντέλου στην hatchback έκδοση του, θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς την αφθονία σε κίτρινου χρώματος λεπτομέρειες, την αεροδυναμική σχεδίαση στις ζάντες και φυσικά την χαρακτηριστική γρίλια.

Σε επίπεδο τεχνολογίας, το Cooper SE όπως ονομάζεται η ηλεκτρική έκδοση αναμένεται να αξιοποιήσει την μπαταρία 29kWh που αξιοποιεί και το BMW i3 η οποία θα τροφοδοτεί ένα μοτέρ ισχύος 184 ίππων και θα προσφέρει αυτονομία 260 χλμ.

Η πλήρης αποκάλυψη του ηλεκτρικού MINI αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με την προοπτική να πραγματοποιήσει την εκθεσιακή του πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης το προσεχές φθινόπωρο και να διατεθεί από τα τέλη της χρονιάς.

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024