Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραλήρημα Ερντογάν: Το 1453 ξεκίνησε η κατάκτηση της καρδιάς μας

Παραλήρημα Ερντογάν: Το 1453 ξεκίνησε η κατάκτηση της καρδιάς μας

Ο τούρκος πρόεδρος έβαλε ξανά την Ελλάδα στο στόχαστρό του υπενθυμίζοντας πως στις πρώτες εκλογές της 31ης Μαρτίου, οι Έλληνες ήταν μεταξύ αυτών που ευχαριστήθηκαν περισσότερο από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Με αναφορές στην Ελλάδα και το 1453, ημέρα Αλωσης της Κωνσταντινούπολης, συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία για τις επαναληπτικές εκλογές στην Δήμο Κωνσταντινούπολης ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επειτα από τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον υποψήφιό του, Μπιναλό Γιλντιρίμ, να βρίσκεται πίσω στην κούρσα της εκλογής, ο τούρκος πρόεδρος φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη φαρέτρα του ό,τι όπλο διαθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό, έβαλε ξανά την Ελλάδα στο στόχαστρό του υπενθυμίζοντας πως στις πρώτες εκλογές της 31ης Μαρτίου, οι Έλληνες ήταν μεταξύ αυτών που ευχαριστήθηκαν περισσότερο από το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Θυμάστε τους τίτλους των ελληνικών εφημερίδων; Θα πρέπει να αλλάξει αυτό την Κυριακή. Ελπίζω ότι θα το αντιστρέψουμε» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο: «Λένε ότι η δίωξη ξεκίνησε το 1453. Αυτή είναι η νοοτροπία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) και τώρα θα μας ζητήσουν να ψηφίσουμε την Κυριακή».

«Και απαντούμε σ’ αυτή τη νοοτροπία του CHP: Η δίωξη δεν ξεκίνησε το 1453. Η κατάκτηση της καρδιάς μας ξεκίνησε το 1453» έσπευσε να συμπληρώσει, καταπιανόμενος από την ποντιακή καταγωγή του αντιπάλου του, Εκρέμ Ιμάμογλου.

«Δεν θα παραδώσουμε την Κωνσταντινούπολή μας σε αυτούς τους ψεύτες» κατέληξε ο τούρκος πρόεδρος απευθυνόμενος στην ψηφοφόρους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι βλέπουν το Ιμάμογλου να προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024