Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Ζητά από τους θαυμαστές της να στηρίξουν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Τέιλορ Σουίφτ: Ζητά από τους θαυμαστές της να στηρίξουν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Μέσα από το νέο της βίντεο κλιπ με τον τίτλο «You Need to Calm Down», η Σουίφτ προτρέπει τους θαυμαστές της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο θα καλούν την αμερικανική Γερουσία να περάσει νομοσχέδιο για την προστασία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από τις διακρίσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ και τραγουδοποιός Τέιλορ Σουίφτ παρουσίασε ένα μουσικό βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή πολλών αστέρων και προέτρεψε τους θαυμαστές της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο απευθύνουν έκκληση για νομική προστασία στις ΗΠΑ για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ.

Στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Σουίφτ «You Need to Calm Down», η 29χρονη καλλιτέχνιδα εμφανίζεται σε έναν οικισμό με τροχόσπιτα, βαμμένο σε παστέλ χρώματα. Εκεί, χαλαρώνει σε μια πισίνα ενώ ταυτόχρονα απευθύνεται σε όσους επιτίθενται στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

«Η σκιά δεν έκανε κάποιον λιγότερο ομοφυλόφιλο» τραγουδάει.

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται μια πλειάδα εκπροσώπων της σόουμπιζ. Πρόκειται για προσωπικότητες που έχουν δηλώσει ανοικτά ότι είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ: Έλεν Ντετζένερις, Μπίλι Πόρτερ, Ρουπόλ, Άνταμ Λαμπέρτ, Χάνα Χαρτ, Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον, Ταν Φρανς, ενώ την εμφάνισή της κάνει την εμφάνιση της η πάλαι ποτέ «μισητή εχθρός» Κέιτι Πέρι.

Όπως σημειώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η εμφάνιση της Πέρι σηματοδοτεί το τέλος της διαμάχης μεταξύ των δύο μουσικών, που ξεκίνησε το 2013 με αφορμή τους τραγουδιστές που τις συνόδευαν στα φωνητικά κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους.

Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζονται δύο προτάσεις στην οθόνη, οι οποίες προτρέπουν τους θαυμαστές της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο θα καλούν την αμερικανική Γερουσία να περάσει νομοσχέδιο για την προστασία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από τις διακρίσεις.

Σε λίγες μόλις ώρες το αίτημα συγκέντρωσε περισσότερες από 222.000 υπογραφές.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024