Η Σλόβαν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζοβάρα από τον ΠΑΟΚ
Η ομάδα της Σλοβακίας ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ
Την απόκτηση του Γιώργου Τζοβάρα ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής 14/6 η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η ομάδα από την Σλοβακία απέκτησε τον νεαρό επιθετικό από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και τον παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο 19χρονος μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Σλοβακίας. «Αποκτήσαμε τον Γιώργο (Τζοβάρα) ως μελλοντική επένδυση. Η μεταγραφή αυτή δεν έγινε να δυναμώσει άμεσα η πρώτη ομάδα, ούτε έρχεται ως εναλλακτική των ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει. Ο Τζοβάρας αποκτήθηκε με προοπτική, την οποία θέλουμε να εξελίξουμε», υποστήριξε μετά τις ανακοινώσεις ο τεχνικός διευθυντής της σλοβακικής ομάδας, Ιβάν Κμότρικ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης, ενώ έχει βάλει και μια μεγάλη ρήτρα σε περίπτωση επαναπατρισμού του νεαρού παίκτη.
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες
- «Απόλυτη φρίκη» στο Σουδάν – Μαζικός βιασμός 19 γυναικών που προσπαθούσαν να φύγουν από το Ελ Φασέρ
- Η Νάντια Βαλαβάνη γράφει ένα βιβλίο για τα «παιδιά του Φλεβάρη»
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο



