Η Σλόβαν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Τζοβάρα από τον ΠΑΟΚ
Η ομάδα της Σλοβακίας ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ
Την απόκτηση του Γιώργου Τζοβάρα ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής 14/6 η Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η ομάδα από την Σλοβακία απέκτησε τον νεαρό επιθετικό από την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και τον παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο 19χρονος μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Σλοβακίας. «Αποκτήσαμε τον Γιώργο (Τζοβάρα) ως μελλοντική επένδυση. Η μεταγραφή αυτή δεν έγινε να δυναμώσει άμεσα η πρώτη ομάδα, ούτε έρχεται ως εναλλακτική των ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει. Ο Τζοβάρας αποκτήθηκε με προοπτική, την οποία θέλουμε να εξελίξουμε», υποστήριξε μετά τις ανακοινώσεις ο τεχνικός διευθυντής της σλοβακικής ομάδας, Ιβάν Κμότρικ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης, ενώ έχει βάλει και μια μεγάλη ρήτρα σε περίπτωση επαναπατρισμού του νεαρού παίκτη.
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
- Εκλογές στο Κόσοβο: Ξεκάθαρο προβάδισμα για το κόμμα του πρωθυπουργού Άλμπιν Κούρτι
- Η στιγμή που ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κόρη του για το ατύχημά του – Η συγκινητική απάντησή της
- Βαρδούσια: Η μοιραία πορεία των τεσσάρων ορειβατών – Τα πιθανά σενάρια της τραγωδίας
- Έκανε το στέλεχος της Interpol και είχε… κατ’ επάγγελμα τις απάτες – Απέσπασε 440.000 ευρώ σε 16 χρόνια
- Ο Γκρίλις σε μια ξέφρενη νύχτα μετά την ήττα από την Άρσεναλ


