Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η πρωταθλήτρια Ισραήλ, καθώς επικράτησε της Μακάμπι Ρισόν με 89-75 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου
Άλλον έναν τίτλο προσέθεσε στην τροπαιοθήκη του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής που πήγε μεσούσης της σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, κατάφερε να βάλει τάξη στην ομάδα, παρουσιάζοντάς την βελτιωμένη.
Μπορεί να μην κατάφερε να διακριθεί στην Euroleague, αλλά στο εγχώριο πρωτάθλημα τα πήγε πολύ καλύτερα. Μάλιστα στο κρίσιμο ματς του τελικού κόντρα στην Μακάμπι Ρισόν, ο Σφαιρόπουλος είδε πολλούς από τους παίκτες του να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και να επικρατούν με 89-75.
Κάπως έτσι η Ομάδα του Λαού κατέκτησε το 53ο πρωτάθλημα στην Ιστορία της έχοντας ως διακριθέντες στο ματς αυτό τους Ντι Μπαρτολομέο (15 π.), Γουίλμπεκιν (14 π.), Κέιν (14 π.) και Μπλακ (11 π.)
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών