Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ναι» σε ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ναι» σε ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς από τον ΣΥΡΙΖΑ

Από την Κουμουνδούρου υπογραμμίζουν παράλληλα, ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών οι οποίοι διεκδικούν την πρωθυπουργία της χώρας.

«Αναμφίβολα ανοιχτός» σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών οι οποίοι διεκδικούν την πρωθυπουργία της χώρας.

Με αυτό το σχόλιο απάντησαν τα στελέχη της Κουμουνδούρου στις φήμες που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει απαντήσει καθαρά για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών, ενώ υπενθύμισαν σχετικές τοποθετήσεις στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες της υπουργού Εργασίας και εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι σε συνέντευξή της στο news24/7 την περασμένη Πέμπτη η κ. Αχτσιόγλου είχε επαναλάβει τη θετική στάση του κόμματος για οποιοδήποτε ντιμπέιτ, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να υπάρχει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών οι οποίοι διεκδικούν την πρωθυπουργία της χώρας, να ξεκαθαριστούν προγραμματικά ζητήματα και να φανεί το πόσο διαφορετικά είναι τα δύο πολιτικά σχέδια, το διλημματικό δηλαδή ζήτημα προκειμένου να λάβει και ο λαός τις καθαρές του αποφάσεις».

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεται κάποιος, εκτός εάν έχει κάποιο σχέδιο το οποίο δεν θέλει να μαρτυρήσει με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου.

Σε άλλη της συνέντευξη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Αχτσιόγλου είχε αναφέρει πως «η θέση ότι ένα ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους πρωθυπουργούς αποτελεί επιλογή πόλωσης, είναι μία αστεία δικαιολογία που μετέρχεται η ΝΔ για να αποφύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Όταν μάλιστα μία τέτοια συζήτηση χαρακτηρίζεται ως «rodeo», τότε επιβεβαιώνεται ότι η ΝΔ όχι μόνο αποφεύγει αλλά μάλλον φοβάται την προγραμματική αντιπαράθεση. Αν τα παραπάνω δεν ισχύουν, δεν έχει κανένα λόγο ο κ. Μητσοτάκης να μη θέλει τη σύγκριση των προγραμμάτων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και την προγραμματική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό».

Στην ίδια συνέντευξη σχετικά με το ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών η κ. Αχτσιόγλου τόνισε πως προφανώς ο πρωθυπουργός θα προσέλθει και πιστεύω ότι η συζήτηση σε αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ενδιαφέρουσα. Δεν νομίζω όμως ότι ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κρυφτεί πίσω από αυτή την καθιερωμένη και καθ’ όλα χρήσιμη διαδικασία, για να αποφύγει το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό», κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024