Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Μαζί σε ταινία

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Μαζί σε ταινία

H ταινία θα λέγεται «Για πάντα» και οι δυο του θα υποδυθούν ένα ερωτευμένο ζευγάρι

Το ερωτευμένο ζευγάρι τόσο ερωτικά, όσο και επαγγελματικά πάνε από το καλό στο καλύτερο!

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα !!! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον villageΒασίλη απόψε !!!!!!!! @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group @alphatv @katerina_geronikolou @vassiliki_troufakou @kavouravicky_official @courtneyparkerofficial @meletis_ilias @nikosvourliotis @thanasis_viskadourakis @yiannispapadakos @georgiosfeidas @sakis_ntantoulas @johnkagioulis @pantelis_kalatzis @dstarovas_official @tonisfinos @jerome_kaluta @theo_skrikas @vasilis_kasvikis @takiszacharatos @isaiasmatiaba @giorgos_parasxos @thodoris_niarxos @chrysa_daponte Και άλλοι που ξεχνάω :-)και φυσικά ευχαριστώ τον @takisgiannetos για την επιμέλεια και δημιουργία της εμφάνισης

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Έτσι η Κατερίνα Γερονικολού θα βρεθεί ξανά πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη σε μια νέα ταινία που αναμένεται να σκίσει! Τον τίτλο της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει το ερωτευμένο ζευγάρι αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Του χρόνου το ζευγάρι θα περνάει αρκετή ώρα μαζί καθώς θα συμπρωταγωνιστήσουν και στην νέα θεατρική παραγωγή της Μιμής Ντενίση.

«Αγάπη έρωτας άνδρας γυναίκα ελπίδα ζωή …για πάντα !!!! @giapantamovie το προφίλ μας στο ινστα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️η καινούργια ταινία της @cinemonde_productionsμε διανομή την @village_gr έρχεται !!!!!» έγραψε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024