Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Με επτά υποψηφίους η επόμενη ψηφοφορία για την ηγεσία των Τόρις

Βρετανία: Με επτά υποψηφίους η επόμενη ψηφοφορία για την ηγεσία των Τόρις

Επτά από τους δέκα υποψηφίους για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας θα συμμετάσχουν στη δεύτερη ψηφοφορία, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, καθώς τρεις δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το όριο των 17 τουλάχιστον ψήφων που απαιτούνταν

Επτά από τους δέκα υποψηφίους για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας θα συμμετάσχουν στη δεύτερη ψηφοφορία, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, καθώς τρεις δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το όριο των 17 τουλάχιστον ψήφων που απαιτούνταν.

Αποκλείονται η πρώην επικεφαλής κοινοβουλευτικών υποθέσεων, Άντρεα Λίντσομ, η πρώην υπουργός Εργασίας, Έσθερ ΜακΒέι, και ο βουλευτής Μαρκ Χάρπερ, που έλαβαν 11, 9 και 10 ψήφους αντίστοιχα.

Πρώτος σε αυτήν την αρχική ψηφοφορία, όπως αναμενόταν, αναδείχθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον με 114 ψήφους και ακολούθησαν ο νυν υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ με 43, ο υπουργός Περιβάλλοντος Μαικλ Γκοβ με 37, ο πρώην υπουργός αρμόδιος για το Brexit Ντομινίκ Ραμπ με 27, ο υπουργός Εσωτερικών Σάζιντ Τζάβιντ με 23, ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ με 20 και ο υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Ρόρι Στιούαρτ με 19.

Σύμφωνα με την Επιτροπή 1922, που επιβλέπει τη διαδικασία, ψήφισε το σύνολο των 313 βουλευτών, χωρίς να υπάρξουν άκυρα ψηφοδέλτια.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024