Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με NBAer κόντρα στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο η Νέα Ζηλανδία

Με NBAer κόντρα στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο η Νέα Ζηλανδία

Με το μεγάλο της αστέρι, Στίβεν Άνταμς, αναμένεται να παραταχθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Νέα Ζηλανδία

Ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας, Πολ Ενάρε, ανακοίνωσε τους 25 παίκτες που πήρε στην προεπιλογή της χώρας για την προετοιμασία, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες φυσικά ξεχωρίζει το όνομα του παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Στίβεν Άνταμς, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος κανονικά στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, όντας ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης τους αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Θυμίζουμε πως η Νέα Ζηλανδία έχει τοποθετηθεί στον ΣΤ’ όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, την Βραζιλία, αλλά και το Μαυροβούνιο, ευελπιστώντας να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του ομίλου της χώρας μας.

Τη φετινή σεζόν ο 25χρονος σέντερ αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια στο ΝΒΑ είχε κατά μέσο όρο 13,9 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1 μπλοκ ανά παιχνίδι στα περίπου 34 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Αναλυτικά προεπιλογή της Νέα Ζηλανδίας:

Σι Ίλι, Τάι Ουέμπστερ, Τζαρόντ Κένι, Κόρεϊ Ουέμπστερ, Έιθαν Ράσμπατς, Τέιλορ Μπριτ, Κρουζ Περό-Χαντ, Τάιν Μάρεϊ, Τομ Αμπερκρόμπι, Τζόρνταν Ενγκατάιν, Ρέμπεν Τε Ράντζι, Νταν Φοτού, Μίκα Βούκοβα, Φιν Ντιλέινι, Ισαάκ Φοτού, Μαξ Ντάρλινγκ, Τομ Βοντάνοβιτς, Γιάνι Βέτζελ, Τόχι Σμιθ-Μίλνερ, Ρομπ Λο, Άλεξ Πλέντζερ, Στίβεν Άνταμς, Τάιρελ Χάρισον, Γουάτ Άλοκ, Σαμ Τίμινς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024