Στην χθεσινή εναρκτήρια ομιλία του Μπόρις Τζόνσον, έκανε το ντεμπούτο της ως.. εν αναμονή «Πρώτη Κυρία» και τα βρετανικά ΜΜΕ αντί να εστιάσουν στον Τζόνσον, «κόλλησαν» στην καστανόξανθη φίλη του Κάρι Σίμοντς.

Στο πλάι του Τζόνσον στάθηκε η κατά 23 χρόνια μικρότερή του, Κάρι, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμά μέχρι τον αστράγαλο και με τα μαλλιά της εμφανώς αλλαγμένα σε πιο σκούρο τόνο.

Η αλλαγή αυτή τόσο στην ένδυση όσο και στο styling των μαλλιών της, σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας, γίνεται καθώς η ίδια προετοιμάζεται να αναλάβει τον ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» δίπλα στον Μπόρις Τζόνσον.

Δεν αλλάζει όμως, μόνο η φίλη του Τζόνσον! Η Κάρι είναι εκείνη που, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, μεταμόρφωσε τον Μπόρις, υποδεικνύοντας του να κάνει δίαιτα και να αλλάξει την κουπ στα μαλλιά του!

Η Κάρι τον βοήθησε να ανανεώσει πλήρως την εικόνα του παροτρύνοντας τον να κάνει ένα «μοντέρνο» κούρεμα, να χάσει βάρος σταματώντας το αλκοόλ και κάνοντας τις μετακινήσεις του με το ποδήλατο.

Η πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας και ο Τζόνσον απολαμβάνουν τον έρωτά τους, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό.

Ένα από αυτά ήταν στις αρχές του Ιανουαρίου μάλιστα, στο Πήλιο!