Η σφαλιάρα από την Αρμενία (2-3) φέρνει σε δεινή θέση την Ελλάδα, όσον αφορά στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020. Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» έπεσε στην 4η θέση του ομίλου και πλέον βρίσκεται πίσω από τις Ιταλία, Φινλανδία και Αρμενία.
Η Εθνική έχει μόλις 4 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι Αρμένιοι με την αποψινή νίκη έφτασαν τους 6 πόντους. Η δεύτερη Φινλανδία έχει 9, ενώ η πρώτη Ιταλία έχει 12. Τους ίδιους βαθμούς με την Ελλάδα έχει και η Βοσνία, η οποία ηττήθηκε απόψε από την Ιταλία με 2-1, ενώ στην τελευταία θέση είναι το Λιχτενστάιν χωρίς βαθμό.
Αναλυτικά η βαθμολογία
Και το πρόγραμμα:
5 Σεπτεμβρίου
Αρμενία – Ιταλία Φινλανδία – Ελλάδα Βοσνία – Λιχτενστάιν
8 Σεπτεμβρίου
Αρμενία – Βοσνία Ελλάδα – Λιχτενστάιν Φινλανδία – Ιταλία
12 Οκτωβρίου
Βοσνία – Φινλανδία Λιχτενστάιν – Αρμενία Ιταλία – Ελλάδα
15 Οκτωβρίου
Φινλανδία – Αρμενία Λιχτενστάιν – Ιταλία Ελλάδα – Βοσνία
15 Νοεμβρίου
Φινλανδία – Λιχτενστάιν Αρμενία – Ελλάδα Βοσνία – Ιταλία
18 Νοεμβρίου
Λιχτενστάιν – Βοσνία Ιταλία – Αρμενία Ελλάδα – Φινλανδία
Δημοσιογράφο του ESPN αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα trade από το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μετακομίσει από τους Μπακς στους Λέικερς.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.