Τραγικός θάνατος τουρίστα σε φαράγγι των Χανίων
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας τουρίστας στην Κρήτη, όταν προσπάθησε να διασχίσει το φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο Χανίων.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας τουρίστας στην Κρήτη, όταν προσπάθησε να διασχίσει το φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο Χανίων.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για έναν ηλικιωμένο Ολλανδό τουρίστα, ο οποίος είναι πιθανόν να τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της πεζοπορίας.
Ειδικότερα, μια γυναίκα που έκανε μαζί με τον άτυχο άνδρα διακοπές στο νησί, ειδοποίησε τις Αρχές μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112», λέγοντας ότι δεν είχε επιστρέψει.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής με σκοπό τον εντοπισμό του αλλοδαπού άνδρα, κάτι που συνέβη έπειτα από τέσσερις περίπου ώρες ερευνών. Τον άνδρα προσέγγισε αρχικά κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού που επιβεβαίωσε το θάνατό του και στη συνέχεια οργανώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τις 10:00.
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»

